24-årige efterlyst mand fra Svendborg er fundet igen

Lettelsen og glæden er stor hos en mor, som netop har fået gode nyheder fra politiet. Hendes 24-årige søn er i godt behold efter tre dage med uvished.

Kl. 14.30 i dag blev hun ringet op af politiet i Svendborg. De havde i først på eftermiddagen været forbi sønnens bopæl, et kollegium i Svendborg, og her havde de fundet den 24-årige.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Desperat mor fik trist sms og har ikke hørt fra sønnen siden

- Politiet sagde, at han havde det fint. Men at han vil være i fred. Det vigtigste er, at han er fundet i godt behold, siger den lettede mor til Dagens.dk. 

Hun havde frygtet det værste.

Det viser sig, at sønnen har været hos en kammerat i weekenden. På trods af moderen har ringet og skrevet et hav af gange, har sønnen ikke givet lyd, da han ikke ønsker at have kontakt med sin mor.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg har det ikke godt. Jeg kan slet ikke forstå det, jeg er et stort spørgsmålstegn. Men hvis han gerne vil være i fred, skal han da have lov til det, siger en rørt mor, som er ked af, at sønnens "frivillige" forsvinden har sat gang i en masse unødvendige ting.

Hun er helt uforstående over for sønnens afvisning. Sidste gang moderen og sønnen snakkede sammen for et par uger siden, var der ingen gnidninger mellem dem.

SIdste gang han gav lyd fra sig til sin mor var med en sms fredag nat. I sms'en bebrejdede han sin mor og far for at have svigtet ham. 

 

Dagens Gossip