25-årig blev nattens helt, da han midt under sin Pokémonjagt hørte en underlig lyd

Skrevet af admin

21/07/2016

Mest læste i dag

Da en 25-årig svensk mand gik ud midt om natten for at jagte Pokémon, blev han en oplevelse rigere, han godt kunne have undværet.

Klokken var omkring 2:45, da han hørte en underlig lyd nær Gransäterskolen, der ligger nordvest for Stockholm. Normalt ville han ikke være ude på dette tidspunkt, men det efterhånden ret så populære spil fik ham til at gå en tur for at jagte "monstre". 

Først troede manden, at den underlige lyd var et vildsvin, og han gik derfor forsigtigt frem. Til sin overraskelse fik han øje på en nøgen mand, der lå oven på en kvinde, som manden holdt for munden, mens han tilsyneladende var i gang med at voldtage hende.

- Jeg gik op og spurgte, hvad fanden han lavede. Han svarede, at hun var beruset, siger den 25-årige redningsmand, som ønsker at være anonym, til eposten.se

Læs også: Teenagepige spillede Pokémon Go og gik ned på motorvejen - blev ramt af en bil

En anden fyr kom til syne og lagde op til, at han og den halvnøgne ven skulle stikke af, men det lykkedes den 25-årige at tvinge de tog mænd til at blive siddende, indtil politiet kom.

- Jeg bekymrer sig mere om at gøre de rigtige ting, end hvad der sker med mig, uddyber Pokémonjægeren, der dermed formodentligt fik afværget en voldtægt.

Læs også: Pokémon-jæger finder lig under sin jagt i Odense
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: