25-årig varetægtsfængslet for to voldtægter i København

En 25-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet frem til 2. marts sigtet for at have begået to voldtægter mod kvinder i København.

Det oplyser Henrik Vedel, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

- Han er blevet fængslet i 16 dage sigtet for to voldtægter. Han svarer til signalementet i de to forhold, og vi sigter ham muligvis i yderligere forhold i takt med den videre efterforskning, siger Henrik Vedel til Ritzau.

- Manden er ikke blevet anholdt på fersk gerning, men på signalement. Vi havde efterforsket en del i denne retning, siger han.

Tidligt lørdag blev den 25-årige anholdt af Københavns Politi. Han sættes i forbindelse med flere voldtægter begået i København. Voldtægterne er begået i perioden fra oktober sidste år og frem til nu.

Manden blev anholdt lørdag morgen omkring klokken fem på Østerbro i København. Her var politiet til stede i håbet om, at gerningsmanden, som altså angiveligt har mere end én voldtægt på samvittigheden, ville indfinde sig.

- Der er ikke sket noget i nat, men det er ikke tilfældigt, at vi er til stede på lige det tidspunkt. Det hænger selvfølgelig sammen med, at det er omkring det tidspunkt, de tidligere tilfælde er foregået, fortalte central efterforskningsleder Gunnar Nørager tidligere til Ritzau.

/ritzau/

 

Dagens Gossip