27-årige Anne dræbt i Madrid: - Vi er dybt ulykkelige

Den danske Anne Strande Jensen var taget til Madrid i forbindelse med sit arbejde hos Scandinavian Tobacco Group. Her skulle hun bo indtil november, men opholdet kom til en brat ende, da hun tidligt fredag morgen blev fundet dræbt i sin hotellejlighed midt i byen.

Naboerne opdagede røg fra lejligheden kl. 6.30 fredag morgen. Indenfor blev Anne Strande Jensens forkullede lig fundet.

I første omgang troede efterforskerne, at en kortslutning havde startet branden. Men en obduktion afslørede kvælningsmærker på den unge danskers hals, og det stod klart, at der var tale om en drabssag.

Der er ingen tegn på indbrud, og politiet mener derfor, at gerningsmanden er kommet ind i lejligheden på Calle de Barcelona midt i Madrid sammen med Anne Strande Jensen.

Læs også: 27-årig dansk kvinde er kvalt og brændt i Madrid

Anne Strande Jensen var marketinguddannet, og til eb.dk siger hendes chef, at hun var meget talentfuld:

- Vi havde store forventninger til Anne, for hun var dygtig og samarbejdede godt, siger kommunikationsdirektør Kaspar Bach Habersaat hos Scandinavian Tobacco Group.

- Hun var et glad og udadvendt menneske, og jeg ved fra kollegerne dernede, at hun blev værdsat af folkene i Spanien.

- Det har gjort et dybt indtryk på alle. Vi er dybt ulykkelige for ikke at sige knuste over det, der er sket, siger han.

Ifølge den spanske avis El Mundo er efterforskerne i fuld gang med at gennemse overvågningsbilleder fra gaden i håb om, at de der kan se, hvem der kom med Anne hjem torsdag.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip