28-årig tilstår to røverier mod Aldi i Farsø

Skrevet af admin

21/04/2014

Dagens topnyheder

En røver har tilsyneladende været så hårdt plaget af dårlig samvittighed, at han søndag meldte sig selv til Nordjyllands Politi og tilstod to tyverier mod et Aldi-supermarked i den nordjyske by Farsø i december.

- Han havde det så dårligt med det, at kan henvendte sig på politistationen og lettede sit hjerte, siger vagtchef Heine Hansen, Nordjyllands Politi.

Manden er en 29-årig mand fra Vesthimmerlands Kommune. Han blev mandag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

Politiet har længe efterforsket, hvem der står bag tre røverier mod Aldi-supermarkedet, der ligger på Holmevej i Farsø. Butikken blev udsat for røveri to gange i december og igen i slutningen af januar.

I alle tilfælde er en mand kommet ind i supermarkedet og har med en kniv truet personalet til at udlevere penge fra kassen.

Politiet har arbejdet ud fra den antagelse, at det kunne være den samme mand, der stod bag alle tre røverier. Ved røveriet kort før jul talte røveren engelsk og sagde "money", mens han fægtede med sin kniv. Men det har politiet betragtet som en afledningsmanøvre.

Den 29-årige har nu fortalt politiet, at han står bag to røverier mod Aldi-supermarkedet - den 2. december og den 21. december sidste år.

Den 28. januar i år blev Aldi i Farsø igen udsat for et røveri, hvor en røver fik udleveret et mindre beløb fra kassen.

Ud over det hårdt røveriplagede Aldi-supermarked har også Fakta i Farsø inden for de seneste måneder været udsat for røveri.

/ritzau/