29-årig anholdt for at knivstikke rockersøn 10 gange

Københavns Politi lagde klokken 10.30 mandag en 29-årig mand i håndjern og sigtede ham for et knivoverfald mod en 28-årig mand på en cocktailbar på Vesterbro i København søndag 24. august.

En 23-årig mand er tidligere blevet varetægtsfængslet for drabsforsøget på den 28-årige mand, der er søn af den tidligere Bandidos-rocker Torben Ohlsen-Jensen - kaldet Suzuki-Torben - som blev landskendt på grund af sms'er til socialdemokraten Henrik Sass Larsen.

- Den 29-årige er sigtet for i forening med en 23-årig at have stukket en mand minimum 10 gange med en kniv, så han var i livsfare. De har begge ført en kniv, og de er sigtet for drabsforsøg, siger politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politi til Ritzau.

Politiet mener, at de sammen med flere endnu ikke identificerede personer overfaldt den 28-årige rockersøn på en bar i Vester Farimagsgade i København.

Offeret fik mindst 10 knivstik i brystet og i ryggen og blev i hast bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han kom på operationsbordet.

Efter knivstikkeriet var han i overhængende livsfare, men det lykkedes lægerne at redde hans liv.

Ifølge politiet var det "noget værtshusuorden" på Copenhagen Cocktailbar på Vester Farimagsgade nær Vesterport, der udviklede sig og endte i et knivstikkeri.

- Hele hændelsesforløbet er på en overvågningsvideo, og ud fra den video har vi fået identificeret ham. Vi vil ikke udelukke flere anholdelser, siger politikommissæren.

Knivstikkeriet var kulminationen på et større slagsmål i baren, hvor den 28-årige blev slået i baghovedet med en ølflaske og en barstol. Han flygtede ud på gaden, hvor han blev slået og sparket i hovedet og på kroppen og altså stukket mindst 10 gange med en kniv.

Tidligere har to unge mænd været anholdt i sagen, men de er blevet løsladt igen, da politiet ikke mener, at de har noget med slagsmålet at gøre.

Suzuki-Torben er ifølge Ekstra Bladet ikke længere en del af Bandidos, hvilket angiveligt også gælder sønnen, der ifølge avisen en overgang også var del af klubbens hierarki.

Rockeren skrev en sms til Henrik Sass Larsen i maj 2011, hvor der blandt andet stod: "Husk Sass ... vi er de stærkeste." I september 2011 oplyser Sass, at han ikke bliver minister, da PET har rejst tvivl om hans sikkerhedsgodkendelse.

Politiet vil kræve den 29-årige mand varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør tirsdag. Det er uvist, hvordan den 29-årige forholder sig til politiets anklager. Den nu fængslede mand nægter sig skyldig.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip