29-årig dansk sangerinde har tabt kampen mod kræft

Den danske sangerinde og rapper Ling Ly, bedre kendt under navnet Linkoban, er ikke længere i blandt os. Hun er i en alder af 29 år død af kræft.

Det fremgår af sangerindens officielle Facebookside.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Allerede tilbage i november 2014 afslørede Ling Ly, der er kendt for albummet OX og numrene Like This, Popgun Track og Oh Oh, på sin Instagramprofil, at hun kort for forinden havde fået konstateret kræft og var i behandling.

Men i efteråret 2015 stod det klart, at ingen danske behandlinger kunne redde den uheldige rapper. I en fart fik hendes kollegaer, herunder Suspekt, Jooks, AVAVAV og Benal, stablet en støttekoncert på benene, der skulle samle penge ind til en dyr behandling i Tyskland.

Læs også: 24-årig kvinde begynder pludselig at bløde voldsomt: Nu beder hun alle holde øje med disse symptomer

Men den unge sangerinde endte alligevel med at tabe til kræften. På hendes officielle Facebookside takkes der for støtte og kærlighed i den svære tid. 

Linkoban spillede på Roskilde Festival i 2012 og 2013.     

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Hi everyone, As most of you who have been following Linkoban here knows, Ling was diagnosed with cancer a year and a...

Opslået af Linkoban på 18. februar 2016

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip