29-årig får igen dom for vold og voldtægt af kæreste

En 29-årig mand, som de seneste 10 år flere gange er blevet dømt for vold mod blandt andre sine kærester, fik torsdag en ny dom for grov vold og voldtægt mod en tidligere kæreste og grov vold mod den nuværende.

En enig domsmandsret ved Retten på Frederiksberg idømte ham fængsel i to år og ni måneder for vold og voldtægt mod de to kvinder. En straf, som manden straks ankede til landsretten.

Ved udmålingen af straffen lagde retten vægt på grovheden og på, at manden mange gange tidligere er straffet for lignende kriminalitet.

I løbet af de seneste 10 år er han otte gange tidligere straffet for vold, trusler og ulovlig tvang, der blandt andet er gået ud over hans kærester.

Den grove vold mod den tidligere kæreste, som han nu er dømt for, fandt sted på to adresser i Vejle over en periode på et år, hvor han talrige gange var voldelig mod kvinden, som han også voldtog.

Ifølge dommen tvang han hende også til at gøre vold på sig selv med en gulerod.

Da forholdet blev afbrudt, fik den 29-årige en ny kæreste, som han også var voldelig overfor.

Han er dømt for blandt andet at holde hende om halsen, så hun havde svært ved at få luft. Desuden slog han hende i ansigtet med knytnæve, sparkede hende, mens hun lå ned, og klippede hendes hår og tøj af.

Den 29-årige har siddet varetægtsfængslet siden den 21. september sidste år, og han skal fortsat være fængslet under ankesagen, oplyser retten i en pressemeddelelse.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip