29-årige Artur var arbejdsløs: Så fik han job og vandt i Lotto

For mange markerer oktober den tid på året, hvor det for alvor bliver mørkt, koldt og trist. Men oktober sidste år var ren løkke for norske Artur Burdek.

Den 29-årige processingeniør mistede i 2014 sit job og havde gået ledig i 14 måneder. Men så kom lyset for enden af tunnellen - så kraftigt, at det næsten må have blændet ham. Det skriver E24.  

Han havde været til massevis af jobsamtaler, men det var da han aktivt gik ud og bankede på døren hos virksomheden Froster AS, at der virkelig skete noget.

- Ejeren kunne godt lide, at jeg turde komme og banke på døren og bede om en snak. Det gav positivt udslag for mig, fortæller Artur Burdek.

Han fik jobbet og var naturligvis meget glad. Men glæden skulle ikke ende her. Et par uger efter, han fik tilbudt jobbet, vandt han også næsten en halv million norske kroner i lotto - det svarer til knap 400.000 danske kroner.

Læs også: 76-årige Ruth var på nippet til at miste sit hus: Så vandt hun den HELT store gevinst i Lotto

- Kombinationen af de to ting gav virkelig en lykkerus, som jeg sandsynligvis aldrig oplever igen. Oktober er blevet min lykkemåned. Lidt karma. Efter vældig meget modgang gik det endelig min vej, siger den 29-årige.

Hvad oddsene lige er for det, ved vi ikke. Men tillykke til Artur Burdek.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip