3-årig dreng fundet ved siden af sin mors lig: Har været alene med liget i flere dage

Britiske Lydia MacDonal blev torsdag aften fundet død i sin lejlighed i Lickley Court i Skotland.

Hun blev kun 28 år, men hvad mere tragisk er, at politiet opdagede, at hendes treårige søn, Mason Martin, formodentligt har været spærret inde i familiens lejlighed i to-tre dage sammen med liget af moderen.

Naboer og familie havde tilkaldt politiet, fordi de var nervøse over, at de ikke havde hørt fra den unge mor i nogle dage.

Da ordensmagten slog døren til hjemmet ind, fandt de hurtigt liget af kvinden. Først lidt efter fandt de den lille dreng.

- Skotland Politi mødte op på adressen i Lickley Court, Perth, klokken 8:10 i går aftes som følge af en 28-årig kvindes pludselige dødsfald. Dødsfaldet bliver efterforsket som uafklaret, og vi fortsætter derfore efterforskningen, siger en talsmand for politiet ifølge Daily Mail.

Læs også: Hun fødte sit barn på kontoret: Næste skridt, hun tog, er hårrejsende

Familien mener, at moderen formodentligt døde af et slemt astmaanfald. Hun gik hjemme med sin dreng, og havde planer om at vende tilbage til jobbet som frisør, når han blev lidt ældre.

Lydia MacDonals far er selvsagt knust over tabet og lover, at han og familien vil passe lille Mason. Masons far døde i 2012 som følge af et stofmisbrug.

- Lydia var en sjov og omsorgsfuld person, der ville gøre alt for ale. Hun havde gåpåmod og levede livet til fulde. Hun elskede Mason over alt på jorden, og var en fantastisk mor for ham. Han var hele hendes liv. Alt, hvad hun gjorde, gjorde hun for ham, siger kvindens far.

Om Mason siger han:

Han var meget ked af det til at starte med, men hans humør er steget en tand. Han har fået forklaret, hvad der er sket med hans mor, men vi er ikke helt sikre på, at han forstår det. Vi vil passe på ham fremover, lover Ron Macdonald.
 

 

Dagens Gossip