3-årig dreng uden ansigt gennemgår fantastisk operation

For tre år siden blev Yahya el Jalaby født, men han lignende ingen af de andre nyfødte drenge på det marokkanske hospital.

Han havde hverken øjne, næse eller overkæbe, og forældrene gemte skamfuldt deres søn væk fra offentligheden og holdt ham indendørs. Det skriver metro

Livet har nu heldigvis ændret sig for den 3-årige dreng, der drog fra Marokko til Australien, hvor han gennemgik en 18 timer operation i et forsøg på at få skabt et ansigt med hjælp fra de nyeste metoder inden for lægevidenskaben.

Efter at have læst om det særlige drengeansigt var lægerne villige til at arbejde gratis, og de gjorde alt for at skabe en normal knoglestruktur i ansigtet på den nordafrikanske dreng.

- Det er en enorm glæde og lykke at se min søn i sådan en situation, udtaler faren til den australske tv-station Channel Seven’s Sunday Night.

Læs også: Skuffet mand får fjernet 29 bizarre tatoveringer, efter at teenageidol kalder dem for 'uhyggelige'

Drengen med det usædvanlige ansigt blev kendt i store dele af verden, da faren i et opslag på facebook bad om lægehjælp i et forsøg på at gøre tilværelsen bedre for hans søn.

En kvinde fra Melbourne ved navn Fatima Baraka læste den rørende besked, der gjorde et stort indtryk på hende, da hun oprindeligt stammede fra den samme landsby i Marokko. Hun valgte derfor at betale den dyre operation, og hun glæder sig nu over drengens nye ansigt.

- Han er en klog lille dreng, der har så meget potentiale. Der er ingen grund til at han ikke skal have en god, sund og lys fremtid, siger Fatima Baraka.

At Yahya el Jalaby er noget helt særligt kan man se i dette indslag fra den australske tv-kanal, der besøgte den lykkelige familie i Marokko: 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip