3 sætter master op til Smukfest i Skanderborg

Skrevet af Elo Christoffersen

|

05/08/2013

Dagens topnyheder

Snart er der fest under bøgetræerne i Skanderborg, når omkring 50.000 gæster slår sig løs til blandt andre Prince og Thomas Helmig. Og det skal naturligvis foreviges på Facebook og Instagram. Ligesom gæsterne skal kunne aftale, hvor de mødes pr. sms og ringe hjem til konen/kæresten og mor.

Teleselskabet 3 har derfor valgt at supplere de eksisterende tre faste master i området med fire mobile master.

- Skanderborg-festivalen kaldes ikke Smukfest for ingenting, men for en netværksplanlægger er den lidt af et mareridt. Terrænet er kuperet og fuld af træer, og det gør ikke underværker for mobiltrafikken. Omvendt ved vi, at det er en vigtig del af oplevelsen for vores kunder, at de kan bruge deres smartphones under festivalen til at komme i kontakt med hinanden og til at dokumentere deres bedste oplevelser på de sociale medier, og vi har derfor taget udfordringen op og er ved at implementere et af de mest specielle set-ups, vi nogensinde har brugt, siger Kim Christensen, der er netværksansvarlig hos 3.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

En af udfordringerne er, at de mobile master skal have frit udsyn til transmissionsudstyret, og det besværliggøres af bøgetræerne. 3 eksperimenterer derfor i år med at sætte transmissionsudstyr - og i et enkelt tilfælde selve den mobile antenne - op på træerne i skoven.

3 vil desuden være til stede på festivalen med selskabets 3Reload stand, hvor alle gæster – uanset hvilket teleselskab, de bruger – kan komme forbi og få ladet deres mobiler op uden beregning.

3-kunder kan desuden smutte forbi 3Reload, hvis de har fået smadret deres mobil og har brug for en lånemobil, mens den sendes til reparation.