3 stillinger hun ville ønske du tog initiativ til

Et godt sexliv er en afgørende del af et sundt og velfungerende parforhold. Men selv de par, der passer rigtig godt sammen i sengen, kan have godt af at variere deres lagengymnastik.

Disse tre bud på stillinger vil nok især gå rent ind hos den feminine part af forholdet, da de lægger op til sex, der er både intimt og nærværende.

Sex i badet.
Foregår jeres seksuelle udfoldelser altid om aftenen, når børnene er puttet og lyset slukket? Så er det måske på tide at flytte samlejet ud af dobbeltsengen. Stå lidt tidligere op i morgen og overrask din partner under bruseren. I kan både lege op ad væggen og på gulvet under det lune, rindende vand. Hun vil se på dig med nye øjne.

Læs mere: 3 stillinger din mand ville ønske du tog initiativ til

69’er.
Med 69’eren behøver I ikke vente på, at det er jeres tur til at være i fokus. Her kan I som bekendt tilfredsstille hinanden på samme tid. Det giver en særlig intens sexoplevelse, at I begge bliver stimuleret. I kan eventuelt prøve jer lidt frem med forskellige variationer. For eksempel kan I slikke hinanden, mens I begge ligger på siden - eller I kan prøve jer frem med at stimulere anus samtidig.

Læs mere: 7 måder at gøre din mand blød i knæene – og hård andre steder

Langsom romantisk missionær.
Det behøver på ingen måde at være kedeligt at have sex i missionærstillingen. Den gamle klassiker giver nemlig rig mulighed for masser af intimitet, når du tager hende samtidig med, at du kan kigge hende dybt i øjnene og mærke hele hendes varme krop mod din. Hvis I vil variere klassikeren lidt, kan I for eksempel lade kvinden ligge på et bord - det vil faktisk også være en fordel for hendes stimulering.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip