30-årig fængslet for flaskestik i pubgæsts hals

En 38-årig mand blev lørdag nat stukket i halsen med en knust flaske på en pub i Humlebæk i Nordsjælland. Nu er en 30-årig varetægtsfængslet i 26 dage for drabsforsøg, oplyser Nordsjællands Politi.

Kort efter det blodige flaskestikkeri blev to brødre på 20 og 30 år anholdt og sigtet for drabsforsøg. Politiets efterforskning viste imidlertid søndag, at den yngste har et alibi, og han er derfor ikke længere sigtet i sagen.

Politiet leder derfor efter en anden mulig medgerningsmand til overfaldet, oplyser vagtchef Dan Houtved.

Politiet fik kort efter klokken tre natten til søndag en anmeldelse af noget, der i første omgang mentes at være et knivstikkeri på Humle Pub i Humlebæk Centret.

Det viste sig imidlertid, at en af gæsterne på pubben havde fået et stik i halsen med en knust flaske.

- Han har fået et sår, der er tre-fire centimeter bredt og to centimeter dybt. Han er blevet kørt på Rigshospitalet, og hans tilstand er stabil, sagde vagtchefen.

Ifølge vagtchefen er der ikke tale om et banderelateret overfald, men snarere om noget værtshusuro, der udviklede sig voldeligt.

Politiet afhører søndag gæsterne på pubben og gennemser overvågningsvideoer fra stedet.

Grundlovsforhøret fandt sted søndag for lukkede døre ved Retten i Hillerød. Det er uvist, hvordan den 30-årige mand forholder sig til politiets sigtelse for drabsforsøg.

/ritzau/