300.000 husstande henter pakkerne i skuret

Mange af årets julegaver havde sidste stop i skuret, drivhuset eller legehuset, inden de kom under juletræet. Kort før jul rundede Post Danmarks gratis pakkeordning Modtagerflex nemlig 300.000 tilmeldte husstande, og det skyldes ikke mindst e-handlens succes.

Med Modtagerflex får man pakken leveret et aftalt sted på adressen, hvis man ikke er hjemme, når pakkebuddet kommer forbi.

- Vi ved, at nethandel er populært, bl.a. fordi det er nemt og bekvemt. Med Modtagerflex bliver nethandelen endnu nemmere, fordi man kan erstatte turen til posthuset eller postbutikken med f.eks. et smut ud i skuret, siger Eva Malene Hartmann, chef for Post Danmark Privatkunder.

Antallet af tilmeldinger har konstant ligget i nærheden af 350 daglige tilmeldinger. Med ordningen kan man vælge at få leveret pakker f.eks. i drivhuset, legehuset, skuret eller i en særlig pakkepostkasse.

- Vi arbejder hele tiden på at skabe tilbud, der understøtter e-handlen, og som gør det nemt at sende og modtage forsendelser. Derfor er jeg også rigtig glad for, at så mange danskere vælger at benytte vores pakkeservices som Modtagerflex og Døgnposten, siger Eva Malene Hartmann.

Ser man på tilmeldingerne rent geografisk, så er der ingen tvivl om, at jyderne er særligt vilde med ordningen. Omkring 173.000 jyske husstande har nemlig tilmeldt sig ordningen, mens Sjælland og øerne kan mønstre knap 97.000 tilmeldte og Fyn ligger på omkring 32.000.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip