31-årig mand er varetægtsfængslet for drabsforsøg

En 31-årig-mand er blevet varetægtsfængslet og sigtet for drabsforsøg på en 19-årig pige, der blev påkørt i starten af sidste måned.

Det oplyser senioranklager Stig Fleischer, efter at den sigtede søndag har været fremstillet i grundlovsforhør.

- Han er sigtet for drabsforsøg, og retten har fundet, at der er begrundet mistanke om, at han i hvert fald har begået grov vold, siger Stig Fleischer til Ritzau og tilføjer:

- Han er så blevet varetægtsfængslet til den 31. juli.

Den sigtede har tidligere fået en dom for vold og var på prøvetid, da påkørslen af pigen fandt sted natten mellem den 3. og 4. juni, oplyser anklageren.

Under grundlovsforhøret har den sigtede selv forklaret, hvordan han oplevede situationen, der fandt sted Amager tæt ved metrostationen Femøren og Haveforeningen Elmely.

Ifølge Stig Fleischer har den sigtede forklaret, at han sammen med en kammerat mødte den 19-årige pige, som senere blev påkørt, via et datingsite.

Sammen med en 29-årige kammerat, der er løsladt efter tidligere at have været anholdt i sagen, skal den 31-årige mand have siddet som chauffør i bilen, mens de begge er ude at køre med pigen.

Der bliver angiveligt drukket og taget narko på bagsædet, og på et tidspunkt vil de to mænd have pigen ud af bilen.

Hun vil dog ikke ud, og det skal have medført tumult, hvor pigen ender med at blive hevet ud af bilen og væltet omkuld af en åben bildør.

Herefter skal den sigtede ifølge flere vidner have kørt bilen hen over den 19-årige pige.

Stig Fleischer oplyser, at den sigtede umiddelbart ikke selv har udtrykt ønske om at kære sin varetægtsfængsling.

/ritzau/

 

Dagens Gossip