31-årig ryger i fængsel for revolver til studenterfest

Mindre end 24 timer efter at en 31-årig mand troppede op til en studenterfest i Maribo på Lolland med en skarpladt revolver og en kniv, er han idømt et år og otte måneders fængsel i en såkaldt straksdom ved Retten i Næstved torsdag.

Den 31-årige erkendte alt og kan derfor tage direkte fra grundlovsforhøret og til arresten, oplyser politikommissær Bo Von Würden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Manden dukkede op i et hus sidst på eftermiddagen onsdag, hvor hans stedbror holdt studenterfest, men det udviklede sig til ballade.

- Vi bliver kaldt derud til husspektakler, sagde vagtchef Søren Østervig tidligere til Ritzau.

Det viste sig, at det var den 31-årige, der lavede ballade til festen.

- Da betjentene afhører ham, bemærker de, at han står og holder sig for bukselinningen, som om han er ved at tabe noget, sagde Søren Østervig.

Politifolkene beslutter sig for at visitere manden.

- Det viser sig, at han har stukket en revolver med fem skarpe skud ned i bukselinningen. Desuden har han en kniv på sig, fortalte vagtchefen.

Den 31-årige, der i forvejen er kendt af politiet, har ikke ønsket at fortælle, hvorfor han medbragte våbnene til studenterfesten.

Han er dømt for våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder, da revolveren var skarpladt og båret offentligt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip