32-årig sigtet for drab på Emilie Meng og kidnapning af 13-årig pige: Nu er der nyt i den uhyggelige sag

26/10/2023 14:02

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Nu er der nyt i den uhyggelige sag.

Mest læste i dag

Det meste af Danmark sad og holdt vejret i øjeblikket, hvor en 32-årig mand blev sat i forbindelse med den forfærdelige sag, hvor den 13-årige pige pludselig forsvandt lørdag middag, efter at hun havde gået med aviser i en lille by Kirkerup. 

Og her stod det sort på hvidt, at den 32-årige mand er blevet sigtet for at frihedsberøve den 13-årige pige. Derudover er han sigtet for at have udsat pigen for en seksualforbrydelse. Det skulle være sket under trusler om vold. 

Sådan lød meldingen dengang, men det stopper bestemt ikke her. 

Der er løbet meget vand i åen siden, hvor den chokerende sag om den 13-årige forsvundne pige, fik mange danskere til at tænke på en anden sag. Nemlig sagen om den forsvundne Emilie Meng, som forsvandt fra nogenlunde samme område, og som også blev efterforsket af det samme politi.

Og man kan på mange måder sige, at det skabte et vaskeægte granatchok, da politiet i da kunne berette på et pressemøde, at den 32-årige mand der er sigtet for kidnapningen af en 13-årig pige den 15. april, nu også er blevet sigtet for mordet på Emilie Meng. 

Sidenhen har politiet bedt om arbejdsro i forbindelse med efterforskningen af sagen. 

Og det ser tilsyneladende ud til, at de får lov til at fortsætte med arbejdsroen, da den 32-årige sigtede frivilligt har valgt at acceptere, at sidde varetægtsfængslet i en måned fra på torsdag. 

Det oplyser anklageren Susanne Bluhm til Ritzau ifølge Presse-fotos.dk.

Den 32-årige nægter sig fortsat skyldig i sigtelserne.