33-årig belgier tilstår drab på dansk kvinde i Madrid

Den formodede gerningsmand bag drabet på den 27-årige danske kvinde Anne Strande Jensen, der midt i juni blev fundet kvalt og svært forbrændt i en lejlighed i Madrid, har erkendt forbrydelsen.

Den anholdte er 33 år og fra Belgien, skriver det spanske medie Europa Press på sin hjemmeside.

Den danske kvinde havde kun været få dage i Madrid, da hun blev dræbt.

Hun var kommet til den spanske hovedstad for at arbejde for Scandinavian Tobacco Group og havde indlogeret sig i en lejlighed, hvor hun tidligt 13. juni blev fundet død.

Ifølge europress.es var den formodede gerningsmand ansat i det udlejningsbureau, der administrerede lejligheden i Calle Barcelona i Madrids centrum, hvor den unge dansker boede.

Allerede 18. juni omkring klokken 22 blev den mistænkte anholdt på en bar i Calle Víctor Hugo i Madrid.

I forbindelse med sin tilståelse er den 33-årige belgier kommet med detaljer om forbrydelsen, som kun gerningsmanden kan kende. Oplysningerne har nemlig ikke været offentligt fremme, skriver Europa Press.

Det var naboer til den 27-årige dansker, der alarmerede politiet efter at have konstateret røg i opgangen.

Ilden kom fra den lejlighed, hvor den unge kvinde blev fundet dræbt. I første omgang mente politiet, at ilden var opstået ved en kortslutning, men tilsyneladende er den påsat af drabsmanden, der har ønsket at slette sine spor.

En obduktionsrapport har vist, at kvinden ikke havde været udsat for en seksualforbrydelse inden drabet, skriver ekstrabladet.dk.

/ritzau/

 

Dagens Gossip