33-årig er fængslet for voldtægt på fliser foran kirke

En 33-årig østeuropæisk mand er onsdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aarhus for en voldtægt begået i 2012 midt i Aarhus.

Politiet mistænker manden for at stå bag en voldtægt af en 43-årig kvinde på et offentligt areal ved Vor Frue Kirke.

- Straks efter voldtægten søgte kvinden hen på en varmestue i Nørregade, hvor personalet ringede til politiet, sagde politikommissær Mogens Brøndum dengang til Ritzau.

Kvinden blev kort efter afhørt af politiet, og politiet anholdt umiddelbart en 29-årig mand for voldtægten. Den 29-årige og kvinden kendte hinanden periferisk.

Den 29-årige blev også varetægtsfængslet for voldtægten, men en dna-prøve viste senere, at han var uskyldig. Den 29-årige blev løsladt, og politiet efterlyste gerningsmanden ud fra dna-profilen i andre lande.

Der kom for nylig svar fra Tyskland om, at der var et match på dna-profilen vedrørende en mand, som sad fængslet. Der var tale om den 33-årige mand, som blev udleveret til Danmark, og som nu er varetægtsfængslet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip