34 kilo narko giver 12 år til tidligere bandemedlem

Det tidligere medlem af banden Black Cobra Cetin Kekec skal 12 år i fængsel. Det har Retten i Viborg bestemt torsdag. Cetin har valgt at anke dommen til Vestre Landsret.

Retten har fundet ham skyldig i besiddelse af 34 kilo amfetamin med henblik på videresalg, og den slags giver hårde straffe.

En anden mand, som ifølge politiet fortsat er medlem af Black Cobra, 23-årige Muhammed Türkyilmaz, er blevet dømt i samme sag.

Dommen mod ham lyder på seks års fængsel. Retten har fundet ham skyldig i besiddelse af fire kilo amfetamin og fire kilo hash.

Sagen har vakt en del opsigt, fordi der ud over Black Cobra-folkene også har siddet to rockere på anklagebænken.

35-årige Jimmy Hansen, der ifølge politiet er medlem af Hells Angels, er i sagen idømt syv års fængsel for besiddelse af fem kilo amfetamin. Hansen valgte at acceptere rettens dom.

Derudover er en 38-årig mand fra rockergruppen Bandidos dømt i sagen for besiddelse af en pumpgun. Det har udløst halvandet års fængsel.

I forbindelse med sagen fandt politiet i begyndelsen af året omkring 30 kilo amfetamin, som lå nedgravet i et skovområde ved Stouby.

I november sidste år var politiet på besøg samme sted, og i den forbindelse beslaglagde man fire kilo amfetamin.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip