3F tegner overenskomst med Vejlegården

Den vejlensiske restaurant Robertos, der tidligere hed Restaurant Vejlegården, har tegnet overenskomst med fagforeningen 3F, og dermed er fire års faglig strid slut. Det skriver Fagbladet 3F.

Selskabet bag restauranten, Det Gode Selskab Vejlegården, driver i dag selv restauranten, som tidligere blev forpagtet af restauratøren Amin Skov.

- Vi har været glade for den konstruktive dialog mellem os og 3F. Vi har fundet en fornuftig løsning for begge parter og glæder os til det fremtidige samarbejde, siger direktør Thomas Christensen fra Det Gode Selskab Vejlegården til Fagbladet 3F.

Konflikten mellem Amin Skov og 3F tiltrak i 2012 landsdækkende interesse, da 3F blokerede indgangen til Vejlegården for at tvinge restauratøren til at indgå en overenskomst med fagforeningen, som han havde opsagt året før.

Mange erhvervsdrivende og politikere støttede Amin Skovs ret til at tegne overenskomst med fagforeningen Krifa ved at spise frokost på restauranten og give deres støtte i medierne.

Hos 3F Vejle, der bor side om side med restauranten, er man glad for, at det endelig er lykkedes at få en aftale på plads.

- Vi er glade for, at vi har fået tegnet overenskomst med vores nabo, Robertos. Og vi er tilfredse med, at der er kommet en arbejdsgiver, som vi har et godt samarbejde med, siger gruppeformand Henning Laigaard Troelsen til fagbladet.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip