4-årig kom slemt til skade i hjemmet: Nu advarer familien andre forældre

De fleste uheld sker i hjemmet, og det kan gå lynhurtigt. Det måtte en familie fra Yakima i USA erkende, da deres kun 4-årige dreng fik slemme brandskader.

Drengen, Derek Delgadillo, fik kogende vand ned over sig, da han forsøgte at redde sin lillebror, Diego, som rakte ud efter en gryde med den kogende væske i.

- Han sagde til os, at han ville skubbe gryden til side, så babyen ikke blev brændt. Den væltede og røg ned over hans højre side, hen over hans skulder, ned over armen og ind mod midten af brystet, siger faderen Frank Delgadillo til King5.

Den 4-årige dreng fik brandskader på 15 procent af kroppen, hvoraf de fleste var tredjegradsforbrændinger.

- I et køkken sker det tit, at den ene forælder står med noget, mens den anden laver noget andet, og nogle gange er vi ikke helt opmærksomme på alt, der sker omkring os. Men hvis du har noget varmt, så hold det langt væk fra dine børn, advarer faderen nu andre forældre, som helst ikke skulle opleve det samme.

Uheldet skete den 16. Januar, men nu står familien frem, fordi denne uge er dedikeret til at gøre opmærksom på de tusindvis af brandskader, der sker i hjemmet hvert år. Familien kalder det deres livs chok og håber, at andre vil tage ved lære af uheldet.

Læs også: 9-årig pige falder i søvn med sin mobil: Vågner med brændemærke på benet

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip