4-årige Liams første strandtur: Skruppelløs tyv stjal hans kunstige ben

Lille Liam Brenes blev født uden lægknoglen i højre ben, og som 1-årig fik han derfor en del af benet amputeret under knæet. Siden har han været vant til at klare sig med et kunstigt ben. Men søndag blev den dyre protese pludselig taget fra ham, skriver nydailynews.com.

Den 4-årige dreng var i vandet med sin familie på stranden Newport Beach på den amerikanske vestkyst. Han havde taget et gammelt kunstigt ben på, som var lidt for kort, fordi han ville beskytte sin nyere protese, som havde den helt rigtige længde - i tilfælde af at saltvandet kunne skade den.

Men mens familien hyggede sig i bølgerne, blev det kunstige ben tyvstjålet sammen med en pose tøj og en køleboks. Drengens far Frank Brenes ledte efter protesen alle steder, endda med hjælp fra ordensmagten, men det var væk. Sporløst forsvundet.

Frank Brenes hjerte sank, da sønnen trøstende sagde til ham, at det hele nok skulle gå - han kunne bare ønske sig et nyt ben til jul.

Læs også: Mor tror, at hun er gravid - så kigger lægerne på hendes mave og afslører det utænkelige for hendes mand

- Jeg har det som om, nogen har stjålet en del af vores søn, siger Liam Brenes rystede mor Amanda McFarland.

Efter at historien om det skruppelløse tyveri er kommet ud, har drengens mor startet en indsamling på nettet, hvor målet om 10.000 dollars - godt 70.000 kroner - til et nyt ben hurtigt er blevet overhalet. Men inden familien nåede at købe et nyt ben for de indsamlede midler, har barmhjertige personer valgt at donere to nye ben til Liam Brenes. Kvit og frit.

Den spritnye protese er ved at blive lavet specielt til Liam Brenes, og de knap 20.000 dollars, som indsamlingen har indbragt, er mere end nok til at sende den lille dreng på en sommerlejr for børn med proteser - og hele familien til Disneyland. Resten af pengene bliver doneret til det hospital, hvor Liam Brenes er blevet behandlet utallige gange på få år.

Se mere herunder.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip