4 millioner har set Ninna topløs på Frederiksberg: Hun drømmer om at vise bryster for hele verden

Efter at have taget turen gennem Frederiksberg uden andet på overkroppen end en sort bodypainted t-shirt, der ikke overlader meget til fantasien, er 28-årige Ninna Ajay blevet voldsomt populær.

Den vovede adfærd er en del af en kampagne for et kommende datingprogram på TV3, som skulle lokke singler til at deltage i programmet. Men videoen har også gjort noget for den blonde single-brystbombe. Det skriver Se og Hør.

Læs også: Topløs kvinde går tur på Frederiksberg: Se folks sjove reaktioner

Videoen blev offentliggjort på YouTube i onsdags, og siden har knap fire millioner mennesker set videoen med danske Ninna, som til daglig er undertøjsmodel og ekspedient.

Det er ikke kun det danske publikum, der er vilde med 28-årige Ninnas optræden i videoen, også flere udenlandske medier har fået øjenene op for hende.

Læs også: Politiet efterlyser lystigt par: Dyrkede sex i historisk springvand ved højlys dag

- Det er helt ekstremt. Det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg er helt overvældet, siger Ninna til Se og hør og tilføjer:

- Det er så fedt. Jeg har fået så mange positive kommentarer fra folk, og jeg har fået over 100 venneanmodninger om dagen på Facebook fra hele verdenen. 

Læs også: Derfor skal par sove nøgne sammen

Det var lidt af en oplevelse for Ninna at gå topløs gennem Frederiksberg, selvom hun er vant til at posere letpåklædt som undertøjsmodel.

- Men jeg fik det bedre og bedre med det. Til sidst var det bare som at have t-shirt på, afslører Ninna Ajay til Se og Hør.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Men ideen med at være topløs tiltaler Ninna, der håber, at videoen når helt til USA og vil åbne en ganske bestemt dør.

- Det vildeste ville være, hvis det skabte kontakt til Playboy. Det er min største drøm at få lavet billeder af dem og komme i bladet, siger Ninna Ajay til Se og hør.

Se reklamevideoen her: 

 

Dagens Gossip