40 år gamle brevet fundet i USA: Kender du Else Ørn fra Frederiksberg?

Kender du Else Ørn, som boede på Godthåbvej på Frederiksberg i 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne? Hvis du gør, så er der post til hende.

En amerikansk kvinde ved navn Wendy Climpson har nemlig ved et tilfælde fundet en helt stak breve, der er adresseret til kvinden fra Frederiksberg.

Wendy købte brevene, som lå i en gammel skotøjsæske, i en genbrugsbutik for nogle år siden.

Læs også: Sendt fra himlen: Død kvinde giver rørende julegave til sin familie

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg købte dem for 5 dollar. Men jeg følte, de manglede et hjem. Nu slår det mig, at jeg kan bruge de sociale medier til at finde deres rette hjem, skriver Wendy Climpson på Facebook.

I skotøjsæsken lå der cirka 50 postkort og breve, hvor af et enkelt slet ikke har været åbnet. De fleste er adresseret til Else Ørn, som boede på Godthåbsvej 95 3.th på Frederiksberg.

- De er dateret fra 1974 til 1982 og er hovedsageligt afsendt af Bharat Goel, som boede i Indien og tog en doktorgrad, men som flyttede til Canada og måske senere til USA. Andre navne nævnt i brevene er Miki og Peter, skriver Wendy Climpson.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hendes status har fået stor opmærksomhed og er blevet delt mere end 4000 gange, så hun håber, at brevene snart finder hjem.

Ifølge tv2.dk er der tale om en kvinde ved navn Else Johanne Riis Ørn, som boede på Frederiksberg, men som døde den 11. november 2007. Man har ingen oplysninger om kvindens familie.

Ved du hvem Else Ørn var, eller er du i familie med hende? Kontakt Dagens.dk på [email protected] eller 24 29 95 03.

 

Dagens Gossip