42-årig nægter sig skyldig i mystisk Amager-drab

En 42-årig mand nægter sig torsdag eftermiddag skyldig i drabet på en 36-årig mand, der blev fundet død på Amager i København lørdag.

Han bliver nu efter grundlovsforhør i Dommervagten i København varetægtsfængslet indtil 19. november. Ved grundlovsforhøret blev han sigtet for manddrab og ulovlig våbenbesiddelse.

Inden afhøringen af den 42-årige gik i gang, begærede anklager Maria Cingari, at retsmødet fortsatte for lukkede døre. Dommeren gav hende medhold, og journalister og tilhørere måtte derfor forlade retslokalet.

Det var lørdag 18. oktober, at politiet fandt den 36-årige død i hans lejlighed på Stolemagerstien på Amager. Det skete, efter at en kammerat havde henvendt sig til politiet og fortalt, at han ikke kunne komme i kontakt med ham.

- På stedet finder man den 36-årige, som er afgået ved døden. Han sidder i en sofa og bløder fra næse og mund, og man tror, at han har fået en blodstyrtning, fortalte drabschef Jens Møller Jensen tidligere på ugen til Ritzau.

I lejligheden blev der fundet flere afskedsbreve, som indikerede, at den 36-årige havde besluttet at tage sit eget liv.

Derfor blev sagen først vurderet som selvmord. Men i forbindelse med politiets ligsyn mandag konstaterede retsmedicineren, at den 36-årige var død som følge af skud mod hovedet.

- Vi regner med, at der er tale om et håndskydevåben af mindre kaliber, forklarede Jens Møller Jensen om gerningsvåbnet.

Men politiet kunne ikke finde et skydevåben i lejligheden og indledte derfor en drabsefterforskning.

Den 42-årige meldte sig selv til politiet, og han blev anholdt onsdag eftermiddag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip