4,3 millioner amerikaner så Mads Mikkelsen i serien "Hannibal"

Skrevet af Elo Christoffersen

11 år siden

|

05/04/2013
Torsdag aften klokken 22 var der verdenspremiere på den amerikanske serie ”Hannibal” med Mads Mikkelsen i rollen som Dr. Hannibal Lecter på den amerikanske tv-station NBC. De amerikanske tv-seere tog rigtig godt imod Mads Mikkelsens præstation som den frygtede kannibal. Timen fra 22 til 23 er et afgørende ”timeslot” for de amerikanske tv-stationer og derfor er konkurrencen ekstra hård. Alligevel lykkedes det for NBC´s store satsning "Hannibal" at høste 4.3 millioner seere. Det er det højeste seertal for NBC i mere end et år i 22 segmentet. Danske tv-seere kan glæde sig til at opleve Mads Mikkelsen som Dr. Hannibal Lecter, når Kanal 5 har premiere på første afsnit søndag den 14. april klokken 21.

Dagens topnyheder

Torsdag aften klokken 22 var der verdenspremiere på den amerikanske serie ”Hannibal” med Mads Mikkelsen i rollen som Dr. Hannibal Lecter på den amerikanske tv-station NBC. De amerikanske tv-seere tog rigtig godt imod Mads Mikkelsens præstation som den frygtede kannibal.

Timen fra 22 til 23 er et afgørende ”timeslot” for de amerikanske tv-stationer og derfor er konkurrencen ekstra hård. Alligevel lykkedes det for NBC´s store satsning "Hannibal" at høste 4.3 millioner seere. Det er det højeste seertal for NBC i mere end et år i 22 segmentet.

Danske tv-seere kan glæde sig til at opleve Mads Mikkelsen som Dr. Hannibal Lecter, når Kanal 5 har premiere på første afsnit søndag den 14. april klokken 21.