44-årig blev dræbt af knivstik i hoved og bryst

Det var flere knivstik i hovedet og på kroppen, som tilbage i november kostede 44-årige Søren Larsen livet under et slagsmål i en lejlighed på Aggersundvej i Aalborg.

Det fremgår af anklageskriftet i sagen, hvor en 31-årig mand nu er blevet tiltalt for at have dræbt Søren Larsen.

Søren Larsen forblødte, da et af knivstikkene i brystet læderede den 44-åriges legemspulsåre, fremgår det af anklageskriftet.

Den 31-årige er ud over drabet tiltalt for grov vold, som blev begået i forbindelse med det slagsmål, der førte til Søren Larsens død.

I voldsforholdet blev en 34-årig mand stukket med kniv i maven, men han blev ikke livstruende såret.

Det fremgår desuden af anklageskriftet mod den 31-årige, at han tidligere er straffet for voldskriminalitet. Anklagemyndigheden kræver ham nemlig dømt efter en skærpende bestemmelse i straffeloven, der forudsætter, at den tiltalte tidligere er dømt for vold.

Episoden i lejligheden fandt sted natten til den 22. november i fjor, og politiet valgte i første omgang at anholde den 31-årige mand, kort tid efter at man modtog anmeldelsen.

Senere blev den 31-åriges mor, en 64-årig kvinde, også anholdt, og begge blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer ved Retten i Aalborg valgte at fængsle både mor og søn.

Sigtelsen lød på, at de havde begået drabet i forening, men kvinden er efterfølgende blevet løsladt, og anklagemyndigheden har valgt kun at rejse tiltale mod sønnen.

Angiveligt var der slagsmål i lejligheden i forbindelse med knivstikkeriet. Ved grundlovsforhøret fremstod den 31-årig forslået i retten. Skaderne skulle angiveligt stamme fra slagsmålet. Det fortalte Ekstra Bladet dengang.

Sagen mod den 31-årige mand skal behandles ved Retten i Aalborg senere på året. Formentlig vil sagen blive berammet til en gang i juni, men det ligger endnu ikke fast.

/ritzau/

 

Dagens Gossip