44-årig blev dræbt af knivstik i hoved og bryst

Det var flere knivstik i hovedet og på kroppen, som tilbage i november kostede 44-årige Søren Larsen livet under et slagsmål i en lejlighed på Aggersundvej i Aalborg.

Det fremgår af anklageskriftet i sagen, hvor en 31-årig mand nu er blevet tiltalt for at have dræbt Søren Larsen.

Søren Larsen forblødte, da et af knivstikkene i brystet læderede den 44-åriges legemspulsåre, fremgår det af anklageskriftet.

Den 31-årige er ud over drabet tiltalt for grov vold, som blev begået i forbindelse med det slagsmål, der førte til Søren Larsens død.

I voldsforholdet blev en 34-årig mand stukket med kniv i maven, men han blev ikke livstruende såret.

Det fremgår desuden af anklageskriftet mod den 31-årige, at han tidligere er straffet for voldskriminalitet. Anklagemyndigheden kræver ham nemlig dømt efter en skærpende bestemmelse i straffeloven, der forudsætter, at den tiltalte tidligere er dømt for vold.

Episoden i lejligheden fandt sted natten til den 22. november i fjor, og politiet valgte i første omgang at anholde den 31-årige mand, kort tid efter at man modtog anmeldelsen.

Senere blev den 31-åriges mor, en 64-årig kvinde, også anholdt, og begge blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer ved Retten i Aalborg valgte at fængsle både mor og søn.

Sigtelsen lød på, at de havde begået drabet i forening, men kvinden er efterfølgende blevet løsladt, og anklagemyndigheden har valgt kun at rejse tiltale mod sønnen.

Angiveligt var der slagsmål i lejligheden i forbindelse med knivstikkeriet. Ved grundlovsforhøret fremstod den 31-årig forslået i retten. Skaderne skulle angiveligt stamme fra slagsmålet. Det fortalte Ekstra Bladet dengang.

Sagen mod den 31-årige mand skal behandles ved Retten i Aalborg senere på året. Formentlig vil sagen blive berammet til en gang i juni, men det ligger endnu ikke fast.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip