44-årig kvinde redder dagen for to ældre borgere: Fangede tricktyv i Netto

To ældre kvinder kan rette en varm tak til en 44-årig kvinde, der var så årvågen mens hun handlede i netto, at hun kunne afsløre en 23-årig kvinde, der viste sig at være en serie-tricktyv. 

Den 44-årige kvinde handlede i går eftermiddags i Netto i Køge, da hun lagde mærke til den 23-årige kvinde fra Bulgarien, der luskede rundt og udviste stor interesse for de andre handlendes tasker. 

Den 44-årige opdagede efterfølgende, at en 65-årig kvindes taske stod åben. Hun rettede henvendelse til den 65-årige, der opdagede at hun havde fået stjålet sin pung. Den 44-årige mistænkte nu den udenlandske kvinde for tyveriet, fordi hun havde stået bøjet ind over tasken, og løb efter hende, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

Det lykkedes kvinden at få kontakt med den 23-årige bulgarer ved butikkens udgang, hvor hun havde forsøgt at gemme pungen blandt nogle varer i butikken. 

Den bulgarske kvinde havde mødt sin overmand, for den 44-årige tilbageholdte hende, inden hun overdragede hende til butikspersonalet, der ringede efter politiet. 

Herefter kunne den 65-årige kvinde få sin pung tilbage, og da politiet undersøgte den 23-årige kvindes ejenedele, fandt de en mobiltelefon med danske kontakter i. Det viste sig, at den var blevet stjålet fra en 70-årig kvinde ved Greve Station tidligere på dagen.

Og da politiet undersøgte den 23-årige bulgarer yderligere, kunne de også sætte hende i forbindelse med et andet tyveri i en anden Netto i Holbæk, hvor hun var blevet fanget på overvågningsbilleder. 

Bulgaren fik et hjem med tremmer for vinduer natten over, og hun bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør og præsenteret for de mange sigtelser. 

 

Dagens Gossip