44-årig kvinde redder dagen for to ældre borgere: Fangede tricktyv i Netto

To ældre kvinder kan rette en varm tak til en 44-årig kvinde, der var så årvågen mens hun handlede i netto, at hun kunne afsløre en 23-årig kvinde, der viste sig at være en serie-tricktyv. 

Den 44-årige kvinde handlede i går eftermiddags i Netto i Køge, da hun lagde mærke til den 23-årige kvinde fra Bulgarien, der luskede rundt og udviste stor interesse for de andre handlendes tasker. 

Den 44-årige opdagede efterfølgende, at en 65-årig kvindes taske stod åben. Hun rettede henvendelse til den 65-årige, der opdagede at hun havde fået stjålet sin pung. Den 44-årige mistænkte nu den udenlandske kvinde for tyveriet, fordi hun havde stået bøjet ind over tasken, og løb efter hende, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

Det lykkedes kvinden at få kontakt med den 23-årige bulgarer ved butikkens udgang, hvor hun havde forsøgt at gemme pungen blandt nogle varer i butikken. 

Den bulgarske kvinde havde mødt sin overmand, for den 44-årige tilbageholdte hende, inden hun overdragede hende til butikspersonalet, der ringede efter politiet. 

Herefter kunne den 65-årige kvinde få sin pung tilbage, og da politiet undersøgte den 23-årige kvindes ejenedele, fandt de en mobiltelefon med danske kontakter i. Det viste sig, at den var blevet stjålet fra en 70-årig kvinde ved Greve Station tidligere på dagen.

Og da politiet undersøgte den 23-årige bulgarer yderligere, kunne de også sætte hende i forbindelse med et andet tyveri i en anden Netto i Holbæk, hvor hun var blevet fanget på overvågningsbilleder. 

Bulgaren fik et hjem med tremmer for vinduer natten over, og hun bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør og præsenteret for de mange sigtelser. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip