45-årig odenseaner sigtet for at tæve med boldtræ

En 45-årig mand fra Odense er søndag formiddag blevet anholdt og sigtet for at have tævet en kvindelig bekendt gul og blå over det meste af kroppen med et baseballbat.

Volden skete lørdag aften i en havekoloni i Bolbro i det vestlige Odense.

Manden er sigtet for grov vold og skal formentlig i grundlovsforhør mandag.

Anklagemyndigheden tager mandag morgen stilling til, om han skal for en dommer, siger vagtchef Thomas Bentsen, Fyns Politi.

Kvinden, der er 50 år og også fra Odense, henvendte sig fredag aften kort før klokken 22 på skadestuen og fortalte, at hun var blevet slået over det hele med et baseballbat.

- Vi tog derud og kunne konstatere, at det ikke var ikke nogen overdrivelse. Hun har virkelig fået tæsk, siger Thomas Bentsen.

Ud over at have blodudtrædninger på det meste af kroppen har kvinden brækket en håndrodsknogle og et ribben. Desuden har hun blødninger omkring milten.

Hun ligger på intensivafdelingen på Odense Universitetshospital for at få behandlet skaderne. Hun er så medtaget, at hun ikke har kunnet afhøres i detaljer om, hvad hun har været ude for.

Politiet ledte lørdag aften efter den 45-årige mand. Det lykkedes ikke at finde ham, men derimod lykkedes det at finde gerningsvåbnet.

Søndag formiddag fik politiet held til at anholde den mistænkte gerningsmand, og hans forklaring ligger ikke langt fra kvindens foreløbige forklaring, siger Thomas Bentsen.

Der er ikke oplysninger om relationen mellem kvinden og den 45-årige mand.

/ritzau/

 

Dagens Gossip