48-årig sigtet for at sende hash til salg i Grønland

Østjyllands Politi har torsdag sigtet en mand på 48 år fra Randers for siden slutningen af 2013 at have sendt ikke under 10 kilo hash til Grønland.

På grund af den meget høje pris på hash i Grønland er det politiets vurdering, at manden har tjent ikke under 1,5 millioner kroner ved at have solgt hash til Grønland, oplyser vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen i en pressemeddelelse.

Sagen tog sin begyndelse i foråret 2014, da politiet skjult i en pakke fra Grønland til Danmark fandt over 600.000 kroner i kontanter.

Sagen har været efterforsket i samarbejde med grønlandsk politi, hvilket har ført til optrevling af et større netværk i Qaqortoq (Julianehåb red.), hvor flere personer fortsat er varetægtsfængslet.

I forlængelse af dagens sigtelse af den 48-årige har politiet beslaglagt værdier, som ifølge politiet svarer til den fortjeneste, som den sigtede er mistænkt for at have tjent ved salg af hash til Grønland.

Den sigtede mand fra Randers vil ikke blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, da efterforskningen er i den afsluttende fase, oplyser politiet.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip