5-0 ved pausen: Tyskland giver Brasilien VM-prygl

09/07/2014

Tyskland har stort set begge ben i VM-finalen, selvom der endnu resterer 45 minutter af semifinalen mod Brasilien i Belo Horizonte.

Tyskland fører med ufattelige 5-0 ved pausen efter en halvleg, hvor brasilianerne gennemgik en kollektiv nedsmeltning midtvejs.

Undervejs i skydeteltet satte Miroslav Klose rekord som den mest scorende spiller nogensinde ved VM, da han scorede til 2-0.

Dermed er Lazio-angriberen oppe på 16 mål i VM-regi, et mål bedre end brasilianeren Ronaldo.

Thomas Müller indledte målscoringen efter 11 minutter, da han stod helt fri efter et hjørnespark.

Kloses scoring til 2-0 faldt efter 23 minutter, og i de næste seks minutter indkasserede de groggy brasilianere yderligere tre mål.

Først scorede Toni Kroos to gange på to minutter, og lidt senere gjorde Sami Khedira det til 5-0.