5-1: Spanien får perfekt start på EM-titelforsvar

Spaniens fodboldlandshold fik mandag aften en rigtig fin begyndelse på EM-titelforsvaret med en hjemmesejr over Makedonien i kvalifikationsgruppe C.

De tredobbelte europamestre sejrede 5-1 i Valencia i Spaniens første betydende kamp, siden holdet skuffende røg ud efter gruppespillet ved VM i sommer.

Siden slutrunden i Brasilien har velkendte navne som Xavi Hernandez, Xabi Alonso og David Villa sagt farvel til landsholdet.

Det var dog en anden gammel kending, der indledte scoringen i Valencia. Sergio Ramos scorede til 1-0 på et straffespark, da der var spillet et kvarter af kampen.

To minutter senere fik publikum i Valencia endnu mere at juble over, for da scorede Valencia-spilleren Francisco Alcácer til 2-0.

Makedonien bragte dog spænding ind i kampen, da Agim Ibraimi reducerede på et straffespark.

Kort før pausen gjorde Sergio Busquets stillingen til 3-1, og i anden halvleg lavede David Silva og Pedro Rodriguez kampens sidste mål.

Spanien vandt EM både i 2008 og 2012, og holdet triumferede også tilbage i 1964.

I de øvrige kampe i gruppe C tabte Ukraine 0-1 hjemme til Slovakiet, mens Luxembourg spillede 1-1 hjemme mod Hviderusland.

De to bedste hold kvalificerer sig direkte til EM-slutrunden i Frankrig.

Den bedste treer i de ni EM-kvalifikationsgrupper kommer også med til EM, mens de øvrige gruppetreere skal spille playoff-kampe.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip