5-årig kom forslået hjem fra skole: Skolen siger, det var et uheld

En mor fra Mississippi fik sit livs forskrækkelse, da hendes datter kom hjem fra skole og lignede en boksebold i ansigtet. Nu har hun startet en onlinekampagne i håb om, den kan skaffe retfærdighed til hendes datter, skriver Daily Mail.

Lacey Harris, mor til den 5-årige AvaLynn, har lagt billeder af datteren op på facebooksiden ‘Justice for AvaLynn’, men Arlington Elementary School fastholder, at det skyldes et fald og ikke et overfald.

Den forklaring nægter moderen dog at acceptere. Hun vil have en politiundersøgelse iværksat, da skaderne, ifølge hende, er alt for alvorlige til at kunne være forårsaget af et fald på legepladsen.

Læs også: Far myrder to mænd efter seksuelt overgreb på søn

For i modsætning til skolen, så siger Lacey Harris, at hendes datter blev overfaldet og sparket i hovedet af en anden elev på legepladsen, indtil hun faldt af rutsjebanen.

Nu har hun hyret en advokat, som skal hjælpe hende med at få sat gang i en politiundersøgelse. Derudover har hun startet en indsamling, som skal hjælpe med at betale for datterens behandlinger. Indtil videre er der samlet over 28.000 kroner ind.

- Der er behov for yderligere CT-scanninger, undersøgelser hos øre-, næse-, og halsspecialister, øjenlæge og muligvis kirurgi, skriver moderen på facebooksiden.

Hos Pascagoula Skoledistrikt, som Arlington Elementary School hører ind under, fastholder man skolens egen forklaring.

- En elev kom til skade, da hun legede på legepladsen tirsdag eftermiddag. Skolens medarbejdere reagerede på situationen, hvorefter moderen blev kontaktet og eleven modtog lægehjælp. Der var ikke andre børn implicerede i uheldet, lyder udtalelsen fra skoledistriktet.

Indtil videre afholder politiet sig stadig fra at gå ind i sagen, da de ikke mener, der er tale om et overfald.