5-årig pige død, efter hendes far smed hende ud fra en bro

En kun 5-årig pige er død, fordi hendes egen far smed hende ud over en 19 meter høj bro ved Tamba Bay i Florida.

Drabet skete under en biljagt, hvor politiet forsøgte at stoppe faderen, John Nicholas Jonchuck Junior, fordi han kørte 160 kilometer i timen i en byzone. Det skriver abcnews.com.

Faderen holdt dog ikke ind, da en betjent forsøgte at få ham til det, og hændelsen udviklede sig derfor til en regulær biljagt. Den sluttede af uvisse årsager med, at faderen stoppede på Dick Misener-broen lidt uden for byen St. Petersburg, hvor han flåede sin datter ud af bilen og kastede hende ud over kanten på broen. Derefter kørte han roligt fra stedet, mens en betjent forsøgte at lokalisere pigen i vandet. 

Betjenten mener, at han hørte pigen skrige, men er ikke sikker, hvorfor politiet nu forsøger at finde ud af, om pigen var i live, da hun blev kastet, eller var død inden faldet fra broen.

Politimanden måtte kravle ned af en stige fra broens top i eftersøgningen af Phoebe, som pigen hedder. Hendes lig blev fundet 1,5 kilometer fra broen. 

Da han blev stillet for en dommer, spurgte han, om faderen ville have en beskikket forsvarer på sagen. Faderen svarede, at han ville overlade det i Guds hænder. Dommeren svarede, at han var rimelig sikker på, at Gud ikke var med ham i denne sag. 

John Nicholas Jonchuck Junior er tidligere kendt af politiet for blandt andet hustruvold. En ven af familien melder desuden, at han havde finansielle problemer samt problemer med stoffer. Han er nu sigtet for drab, vold mod tjenestemand og for sine færdselsovertrædelser.

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip