5 års fængsel: 21-årig dansker forsøgte at smugle kokain for millioner til Storbritannien

Det kostede 21-årige Thomas Bendiks Norgreen fem års fængsel for at have forsøgt at smugle godt 8 kilo kokain fra Caraibien til Storbritannien i juli sidste år, skriver det britiske medie getreading.com.

Sagen kørte som en tilståelsessag fredag ved Isleworth Crown Court i London. 

Den 21-årige dansker blev anholdt i Heathrow Lufthavn den 6 juli sidste år, da han forsøgte at rejse ind i Storbritannien med 7.82 kilo flydende kokain, som Thomas Norgreen havde gemt i flasker forklædt som alkohol. 

Han ankom til Heathrow med fly fra Trinidad og Tobago via Panama og Bahamas, og han forklarede tolderne, at han skulle på ferie i London. Men da de undersøgte hans baggage, dukkede de mistænkelige flasker op, der viste sig at indeholde kokain til en gadeværdi af godt 10 millioner kroner. 

- Det var en glimrende fangst af tolderne, og jeg er slet ikke i tvivl om, at dette skadelige narkotika skulle afsættes på gaderne i Storbritannien, siger Marc Owens, der er leder af Heathrows told-politi, og peger på vigtigheden af, en sådan beslaglæggelse rammer de kriminelle direkte på pengepungen.

 

 

 

Dagens Gossip