5 års fængsel: 21-årig dansker forsøgte at smugle kokain for millioner til Storbritannien

Det kostede 21-årige Thomas Bendiks Norgreen fem års fængsel for at have forsøgt at smugle godt 8 kilo kokain fra Caraibien til Storbritannien i juli sidste år, skriver det britiske medie getreading.com.

Sagen kørte som en tilståelsessag fredag ved Isleworth Crown Court i London. 

Den 21-årige dansker blev anholdt i Heathrow Lufthavn den 6 juli sidste år, da han forsøgte at rejse ind i Storbritannien med 7.82 kilo flydende kokain, som Thomas Norgreen havde gemt i flasker forklædt som alkohol. 

Han ankom til Heathrow med fly fra Trinidad og Tobago via Panama og Bahamas, og han forklarede tolderne, at han skulle på ferie i London. Men da de undersøgte hans baggage, dukkede de mistænkelige flasker op, der viste sig at indeholde kokain til en gadeværdi af godt 10 millioner kroner. 

- Det var en glimrende fangst af tolderne, og jeg er slet ikke i tvivl om, at dette skadelige narkotika skulle afsættes på gaderne i Storbritannien, siger Marc Owens, der er leder af Heathrows told-politi, og peger på vigtigheden af, en sådan beslaglæggelse rammer de kriminelle direkte på pengepungen.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip