5 gode grunde: Derfor er det sundt for dig at onanere

Her får du hele fem sundhedsfordele ved onani:

1. Onani forbedrer dit kredsløb
Ved at onanere minimerer du risikoen for at få type 2 diabetes, da det får blodet til pumpe hurtigere rundt, hvilket gør, at dine blodårer fungerer bedre.

2. Onani kan afhjælpe stress og depression
Når du onanerer sænker du dit blodtryk. Samtidig kickstarter du produktionen af lykkehormonet endorfin, hvilket er med til at få dig til at slappe af.

Lykkehormonet gør dig også i bedre humør ved at aktivere belønningssystemet i din hjerne.

3. Onani fungerer som naturligt sovemedicin
Hvis du har svært ved at falde i søvn, kan det hjælpe at onanere. De stresslindrene hormoner gør dig nemlig afslappet og træt.

4. Onani forebygger underlivsinfektioner og kræft
For kvinderne forebygges underlivs – og blærebetændelse ved at onanere. Hos mændene ses det, at fem udløsninger om ugen, gør, at de har tre gange mindre risiko for at udvikle prostata kræft.

Forklaringen er, at der gennem onani bliver udskilt bakteriefyldte væsker fra kønsdelene, da blodgennemstrømningen øges, når du bliver ophidset.

5. Onani booster dit immunforsvar
Efter du har onaneret udskiller din krop stoffet cortisol. Da cortisol er et stresshormon er vi kun ude efter de små doser, som øger produktionen af antistoffer.

Sådan får du orgasme-garanti, når du onanerer

Hvis du vil opnå de ovenstående fordele ved at onanere, er det vigtigt, at du får orgasme. Det kan måske blive svært i længden, hvis du benytter den samme fremgangsmåde hver gang. 

Mathilde Mackowski, som er stifter af Sinful.dk, fortæller, at der findes utallige muligheder for at variere, når det kommer til onani: ”Der findes rigtig mange former for sexlegetøj både til mænd og kvinder, som kan give en hel ny oplevelse, når man onanerer”

Til mænd anbefales den såkaldte Fleshlight, der giver en yderst pirrende og virkelighedstro oplevelse.

Kvinder kan have stor gavn af at anskaffe sig en klitorisvibrator, da langt de fleste får den bedste orgasme ved at stimulere klitoris.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip