5 grunde til, at alle kvinder bør onanere regelmæssigt

Ifølge en sex-undersøgelse fra Indiana University har langt de fleste kvinder over 18 år prøvet at onanere. Men det er de færreste, viser den samme undersøgelse, som regelmæssigt tilfredsstiller sig selv seksuelt.

Huffington Post har snakket med gynækolog Lauren Streicher om de mange sundhedsmæssige fordele, der faktisk er ved at masturbere.

Her er et udvalg af dem:

1. Du bliver gladere
Rent ud sagt: Nydelse gør dig glad. Så simpelt kan det ifølge Lauren Streicher siges. Lidt mere teknisk sagt udløser orgasmer de to endorfiner dopamin og oxytocin, som forbedrer dit humør, og gør dig ‘høj’.

2. Det forbedrer dit sexliv
Når du onanerer, udforsker du helt naturligt din egen krop og finder ud af, hvad der virker for dig. Det kan hurtigt gøre dig en del mere selvsikker i sengen og bedre i stand til at fortælle din(e) sexpartner(e), hvad du bedst kan lide.

3. Du sover bedre
Har du oplevelsen, lige efter en orgasme, af at være mere træt og afslappet?
Det er der faktisk en god grund til, siger Lauren Streicher.  Orgasmer aflaster nemlig både fysiske og psykiske spændinger, og på den måde bliver kroppen helt udmattet lige efter klimaks.
- Generelt sover folk bedre efter at have onaneret, men oftest er det fordi, man føler sig mere afslappet og tilfredsstillet, siger gynækologen.

4. Bedre end panodiler
De sammentrækninger, der sker i livmoderen, når du får orgasme, får menstruationsblodet til at pumpe hurtigere. Det kan faktisk hjælpe mod menstruationssmerter, lyder det fra Lauren Streicher, der derfor kun kan anbefale onani under menstruationen.
- Det er aldrig en dårlig ting, og hvis det hjælper, så bare kom i gang, siger hun opfordrende.

5. Du bliver mindre stresset
- Hvad som helst, der gør dig mere afslappet og får dig til at koble af efter en lang dag, virker på samme måde, siger eksperten.
- Ikke, at det nødvendigvis skal være seksuelt, men sex og selvstimulering er helt klart en god måde at lindre stress.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip