5 grunde til at en stor røv er sund og god for hjernen

Pæreformen, timeglasset, ja nærmest alt andet end pinde-formen er vel trods alt den kropsform, de fleste kvinder er udstyret med fra naturens side.

Og sidder en stor del af ”formen” mellem hofterne og knæene, er det værd at fejre.

En stor mås er nemlig sundt at have af følgende grund, ifølge et studie fra Oxford Universitet:

1) Mennesker med en større popo har en højere sandsynlighed for at producere hormoner, der forbrænder sukker. Det mindsker risikoen for diabetes og hjerteproblemer.

2) Kvinder med store numser har ofte et lavere kolesteroltal. Det betyder mindre risiko for åreforkalkninger og dermed hjertekarsygdomme.

3) Folk med store fedtdepoter om maven danner flere såkaldte cytokiner, som har indvirkning på blandt andet reproduktion og vækst. De er en slags signalproteiner, der har negativ indvirkning på betændelsestilstande i kroppen, hjertekarsygdomme, diabetes og fedme.

Folk med fedtdepoterne om bagdelen afgiver færre cytokiner, hvilket altså er godt. Bagdelen ved det, høhø, er, at fedtet er mere standhaftigt, og derfor svært at komme af med. (Og det er jo kun skidt, hvis man af uvisse årsager gerne vil af med sin store numse og forsøger at træne den mindre).

4) Kvinder med store numser har ofte et højere Omega3-overskud. Omega-3 er sundt for både kvinden selv, men især også et ufødt barn. Omega-3 fedtsyre har nemlig betydning for barnets neurologiske, kognitive udvikling. Gravide kvinder med store numser får dermed populært sagt sandsynligvis klogere børn end kvinden med den flade bagdel.

5) Nogle studier viser, at mænd er tiltrukket af brednumsede kvinder, fordi det rent evolutionært indikerer, at kvinden er bedre til at føde børn end kvinder med smalle hofter og numser. Selvom det af andre anses for værende en skrøne, kan vi andre i det mindste lune os ved tanken.

Alt i alt, må det konkluderes, at store bagpartier er værd at fejre. Du kan jo fejre dit ved at bruge denne opfindelse: Nu er den her: Pinden, der hjælper dig med at lave gode numse-selfies eller synge med på sange som disse: Szhirley opfordrer til bar numse. Og ellers, slå din store, flotte numse i sædet, og drop alle tanker om at træne den væk.

 

Dagens Gossip