5 tanker brunetter får, når deres ekskæreste begynder at date en blondine

Det mener i hvert fald bloggeren Zara Barrie, der selv er velsignet med kraftigt chokoladebrunt hår.

- Jeg er amerikansk, britisk, kvinde, hvid og jøde. Men af grunde, jeg ikke kender til, er det mærkat, jeg identificerer mig mest med, ‘brunette’, skriver hun på Elite Daily.

- Vores hårfarve fortæller omverdenen, hvem vi er. Blondiner er åbne, finurlige, sorgløse, sjove og flirtende. Brunetter er eksotiske, intimiderende, sexede, hemmelighedsfulde og dramatiske.

Netop derfor føltes det som et hårdt slag i ansigtet, da Zara Barries ekskæreste begyndte at date en… gisp… blondine! En helt anden race.

Læs også: Modeller med former og brunt hår sælger mere frækt undertøj

Det satte en række tanker igang hos brunetten. Her på Dagens.dk er vi dog overbeviste om, at det også må gælde den anden vej rundt:

1. Var vores forhold bygget på en løgn?
Alle de gange, I har ligget i ske, og du har begravet hans ansigt i din mørke manke. Alle de gange, du har efterladt lange skinnende brune hår på hans hovedpude. Alle de gange, du har troet, at han elskede dit sexede, mørke, mystiske hår. Betød det ingenting? Var du aldrig hans type? For man skifter da ikke bare type med ét. Jeres forhold har helt sikkert været bygget på en løgn, tænker du.

En vegetar sætter da heller ikke tænderne i en bøf, lige så snart, der ikke er mere salat i køleskabet. Hvilket bringer os til tanke nr. 2…

2. Har han været mig utro?
Ingen vågner op om morgenen og pludselig elsker smagen af rødvin. Det er noget, man opbygger over tid. Noget man sipper stille og roligt i starten. Måske i smug. Har han opbygget denne smag for blondiner, mens I var sammen!?

3. Måske er blondiner faktisk bedre mennesker
Nu begynder noget at dæmre i den selvsikre brunettes sind. Har du bare været så sikker på, at du var den mest sexede, at du ikke slet ikke lagde mærke til, hvor smukke, glade og boblende blondiner er? Er brunetten for reserveret og kold, for mystisk og trist, for sexet, intimiderende, vred og dramatisk? Selvfølgelig. Din ekskæreste dater en blondine, for du simpelthen er for kompliceret. Du skræmte ham så voldsomt, at han blev nødt til at gå i den helt anden grøft…

Læs også: Dementi efter årtier med jokes: Blondiner er ikke dumme

4. Jeg skal afbleges
Og så bliver du selvfølgelig også nødt til at gå i den anden grøft. Ikke for hans skyld, men for alle andre mænd derude. For mænd må jo virkelig foretrække blondiner. Du bestiller tid hos frisøren, men inden du kommer afsted downloader du en masse apps, der kan give dig virtuelt lyst bølgende hår og klippe-klistrer, så du kan se, hvor smuk, rar og glad, en gylden manke vil gøre dig.

5. Jeg skal tage mig sammen…
På vej til frisøren når du lige at få et glimt af dig selv i spejlet, og ved du hvad? Du ser fantastisk ud! Og du er fantastisk. Sandheden er, at din eks er sammen med en anden, som ikke er dig. Og det er dét, der generer dig. Ikke en dum hårfarve. Men det var dejligt for en stund at kunne skyde skylden på noget så håndgribeligt som farven på dit hår.

Køb en ny kjole i stedet, det er knap så dumt og dyrt, og gå ud og find den mand, der elsker dig lige som du er.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip