5 ting du indser, når du har fundet den rette partner

Der kommer et tidspunkt i livet, hvor de fleste erkender, at de har datet de største røvhuller og/eller kællinger, fortæller bloggeren Megan Swiatkowski på Elite Daily. 

Når man ikke bliver behandlet ordentligt i et forhold, så er det nemt at tro, at romantik og galanteri er død. 

Nogle mener, at de slemme drenge og piger er spændende. De har altid mennesker om sig og er ligeglad med, hvad andre synes. Det rammer desværre i sidste ende også tilbage på dig, når du bliver behandlet som kedelige stykke kød, du efterhånden er blevet. 

Læs også: 10 ting, du bør takke din elskede for

Det starter ofte i det små. Døren bliver ikke åbnet. Der bliver ikke svaret tilbage på sms-beskeden med det samme. Senere begynder de ikke at høre efter, og gider kun at ses rigtig sent med en høj alkoholpromille. 

Men så kommer der pludselig en ny spiller på banen. En person, som får dig til at genoverveje alt det dårlige, som du har oplevet ved forhold. En person, som rent faktisk gider dig, og arbejder for at I skal ses og have det godt sammen. Det er måske ikke kærlighed endnu, men for pokker, det er på vej, og det giver dig nogle åbenbaringer. 

Læs også: Seks tegn på, han bliver en god far

1. Den her person synes, at jeg er tiden værd.
Måske husker han noget, som du fortalte for flere uger siden. Helt henkastet. Eller også løb han ikke væk, da du fortalte den der dybe hemmelighed. Det fylder dig med glæde og håb. To ting som har manglet i lang tid.

2. Jeg er speciel.
Ikke kun fordi at en person begynder at forgude dig. Men fordi du begynder at forgude dig selv. Du opdager det, når du begynder at smile til dig selv i spejlet. 

Læs også: 9 følelser du kender, hvis du har prøvet at vågne op ved siden af en, du elsker

3. Hvorfor sås jeg ud med alle de dårlige mennesker?
Du føler dig så dum, når du tænker over de personer, som du lod dig forføre af. Det startede sikkert med, at et forhold gik i stykker og sendte dig flyvende mod bunden. Men du blev dernede og baksede rundt med halve kærester, som egentlig bare holdte dig på bunden. 

4. Jeg falder aldrig for en player igen.
Når du er kommet på toppen igen, så hæver du standarden. Hvilket du også burde. Du falder ikke for store overarme og en fyldig barm igen.

Læs også: 8 ting kun folk, som elsker at være alene, forstår

5. Tak!
Den her person reddede måske ikke dit liv, men trak dig op af rendestenen. Du lærte noget om dig selv. Selvom det ikke bliver jer for evigt, så er du kommet videre. Du ser dig ikke tilbage igen. 

 

Dagens Gossip