5 ting som sker for dilleren med alderen

Vedhænget bliver gammelt, men ældes med ynde.

Efterhånden som mænd bliver gamle, således bliver vores vedhæng også ældre. Alt efter hvordan den bruges, så er der nogle naturlige ældningstegn, som enhver skaldet hævner må gå igennem. 
Det sker ikke på nat, men er en proces som begynder at blive tydelig omkring 40-års alderen, fortæller Grandparents.com.

1. Åreforkalkning
Et typisk problem med alderen, hvor blodårerne bliver tyndere, og påvirker blandt andet hjerne, hjerte og penis. Med mindre blod i området, så ser penis mere bleg ud. Sådan fortæller doktor Castellanos, som også sexterapeut. Der er intet at være bekymret for, så længe man kommer til sine regelmæssige undersøgelser hos sin lægen. Ydermere, så viser al hud tegn på alderdom - huden på penis kan se "marmoret ud".

2. Størrelse
Det ømme punkt. Sandheden er, at den mindre blodcirkulation og testosteron vil få dilleren til at krympe en til halvanden cm. -Når en mand er 60 til 70 år gammel, så er den krympet lidt,- fortæller doktor Castellanos. Hun tilføjer, at ofte så dækker fedt meget mere af Viggo med rullekraven end den reelt krymper. Så træning og sund kost hjælper med at holde længden. 

3. Følsomhed
Testosteronniveauet falder, og det betyder mindre følsomhed, hvilket igen betyder, at det bliver sværere at opnå orgasme. Erektionen vil ligeledes ikke være så fuldkommen, som den plejer. Her kan mænd dog være lidt proaktive, og træne penis’ helbred ved at have daglige erektioner, som holder vener, blodårer og muskler ved lige.

4. Nedsat urinvejsfunktion
Problemer med at lade det rende eller holde det tilbage rammer 20% af mænd i 40’erne. 50-60% af mænd i 60’erne, og 80-90% af mænd i 70’erne og derover. Der er dog nogle tiltag, du kan gøre for at nedsætte risikoen.

  • Have en sund vægt.
  • Brug benene, sid ikke for meget ned.
  • Moderat træning. Jogging eller rask gang nogle gange om ugen.
  • Minimer alkoholforbruget.
  • Orgasmer “skyller” rørene.

5. Impotens
Dette rammer 5% af mænd i 40’erne og op til 15% af mænd i 70’erne. Forskellige biologiske, psykologiske og/eller forholdsmæssige årsager kan forårsage lidelsen. På grund af dette anbefales det, at man søger egen læge for at få et grundigt tjek. Hvis alt fungerer som det skal, så skal man søge råd og vejledning i brugen af hjælpemidler.

 

 

Dagens Gossip