5 videnskabelige grunde: Derfor er det bedre at være uattraktiv

Hvem vil ikke gerne være hende den glade, smukke og høje pige, som drengene sværmer om, og som har stribevis af veninder? I stedet for at være hende den lave med den store næse, der surmuler i hjørnet.

Men vi kan ikke alle sammen være lige attraktive, og det skal de mindre attraktive måske ikke være så kede af i det lange løb. For der er nemlig godt nyt til denne gruppe. Det skriver nyhedssitet Cracked.

Læs også: Fem grunde til skaldede mænd er mere sexede end mænd med hår

Her er fem fordele ved at have været knap så heldig med det fysiske:

1. Høje folk er gode modeller, men korte folk lever længere. Umiddelbart hører lave folk ikke ind under det gængse skønhedsideal, men flere studier viser, at høje mennesker lever kortere tid end lave. 

Læs også: Derfor skal du elske dine små bryster

2. Grimme mænd er mere frugtbare. På et væsentligt punkt kan de mindre pæne mænd især række tinge til de irriterende pæne mænd, der løber med alle damerne. Undersøgelser viser nemlig, at der er en sammenhæng mellem, hvor attraktiv du er og din sædkvalitet. Og de uattraktive mænd er bare mere frugtbare.

3. Store næser er sundere. Antallet af næseoperationer af kosmetisk karakter er overvældende, især fordi mange ønsker at vinke farvel til store næser. Men tøv en kende, for store næser giver dig en bedre beskyttelse mod bakterier og infektioner, konkluderer forskere.

Læs også: Her er det lille trick, der gør underværker for din hukommelse

4. Kvinder foretrækker kedelige mænd. Tiden, hvor mænd skulle være store og stærke og kunne nedlægge hele verden med de bare nævner, er mere eller mindre forbi. Hvis du troede, at kvinder foretrækker maskuline alfahanner, så tager du fejl. Måske kigger mange kvinder i starten efter de  store stærke alfahanner, men når det kommer til at vælge en partner for livet, falder valget på de mere generte og forsigtige mænd.

5. Glade folk er "bestemt" til at dø tidligere. Det lyder måske helt galt i dine ører, men den glade, humoristiske type lever kortere end den mere surmulende og dystre type. Det viser et studie, hvor forskere fulgte forskellige typer folk igennem et helt liv. En af forklaringerne er, at glade folk træffer mere risikable valg, og på et tidspunkt bliver det deres død.  

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip