50-årig skal i fængsel for overgreb mod steddatter

En 50-årig mand er blevet dømt for seksuelt overgreb mod sin tidligere steddatter. Han er blevet idømt ti måneders ubetinget fængsel. Det oplyser anklager i sagen Susanne Bluhm.

Dommen faldt i Retten i Næstved onsdag. Her blev den 50-årige mand blandt andet kendt skyldig for blufærdighedskrænkelse og groft seksuelt overgreb mod den dengang niårige pige.

- Retten lagde vægt på, at der var tale om et groft overgreb, men at der alene var tale om et overgreb, og det var noget tid siden, at det var begået, siger Susanne Bluhm om dommen og tilføjer, at hun er tilfreds med dommen.

Overgrebene skete i sommeren 2010. Manden havde igennem en længere periode været kærester med pigens mor. Han var dog ikke kæreste med moren, da overgrebene fandt sted, men han kom stadig hos familien.

Under et påskud om at pigen kunne komme til et ridestævne, lokkede den 50-årige pigen til at overnatte hos sig. Her tvang den 50-årige mand blandt andet pigen til at udføre oralsex på ham og tog et billede af det imens med sin mobiltelefon.

Den 50-årige mand modtog dommen. Han blev kendt skyldig i sagens to hovedforhold, men frikendt i et tredje forhold, der drejede sig om blufærdighedskrænkelse mod pigens søster.

Sagen blev ifølge Ekstra Bladet kendt af politiet, efter at pigen, der i dag er 15, betroede sig til et familiemedlem.

/ritzau/

 

Dagens Gossip