51 år efter ulykke: Læger finder 18 cm lang bildel i mands arm

I 1963 var amerikanske Arthur Lampitt fra Illinois involveret i en trafikulykke, hvor han smadrede sin Thunderbird ind i en lastbil. Ved ulykken brækkede Arthur sin hofte, hvilket fjernede fokus fra hans beskadigede arm, som hurtigt helede. Det skriver St. Louis Post-Dispatch

Årene gik, og for 10 år siden fik Arthur en metaldetektor til at hyle. Et røntgenbillede afslørede et langt objekt i hans venstre arm, men eftersom han ingen smerter havde foretog lægerne sig intet.

Men for et par uger siden, da den ældre herre flyttede på betonblokke, begyndte hans venstre arm at gøre ondt og hæve for første gang.

Arthur anede ikke, hvad der var inde i hans arm - han mistænkte, at lægerne ved ulykken i 1963 havde glemt et instrument inde i ham. Han besluttede at lade sig operere nytårsaften.

Da han vågnede efter operationen, blev han præsenteret for en 18 cm lang blinkearm fra sin Thunderbird. Chokket var stort for Arthur og hans kone.

Også lægerne var forbavsede over den velvoksne bildel i armen.

- Vi ser alle slags fremmedlegemer såsom søm og træpiller, men normalt ikke ting så store som denne, og heller ikke en blinkearm fra Thunderbird. Ofte bliver noget så stort inficeret/betændt, forklarer lægen, Timothy Lang, som opererede Arthur.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip