51-årig dræbt af knivstik inden brand i Gullestrup

Politiet i Herning står med en drabssag, efter en 51-årig mand i nat blev fundet livløs i en brændende lejlighed i Gullestrup nord for Herning.

Branden i Lyngens Kvarter blev opdaget ved 3-tiden, og manden, som senere viste sig at være lejlighedens 51-årige beboer, blev erklæret død på stedet.

I løbet af natten og formiddagen har politiets teknikere foretaget undersøgelser på gerningsstedet og udført retsmedicinske undersøgelser.

-  Efterforskningen har vist, at den 51-årige mand er blevet dræbt, idet han blev fundet liggende livløs i lejligheden tildelt adskillige knivstik. Dræbte er identificeret, men de nærmeste pårørende er endnu ikke udfundne, siger vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard fra Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Drabet er sket i et alkoholiseret miljø med deraf følgende dårlige sociale forhold, lyder det fra politiet.

Efterforskningen fortsætter, og den dræbte vil blive bragt til Retsmedicinsk Institut i Århus, hvor liget skal obduceres, så dødsårsagen kan fastslås endeligt.
Politiet kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt branden er påsat eller opstået efterfølgende, lige som man heller ikke har nogen konkret mistænkte i sagen.

 

 

 

Dagens Gossip