51-årig fængslet for grov voldtægt og voldtægtsforsøg

En 51-årig bulgarsk mand er torsdag i Dommervagten i København blevet fængslet i fire uger, sigtet for to grove overfald på kvinder, der blev voldtaget eller forsøgt voldtaget.

Ifølge sigtelsen slæbte han omkring midnat natten til tirsdag en kvinde ned i kælderskakten til en skole på Islands Brygge.

Her holdt han hende fast og bankede hendes hoved så hårdt ind i en mur, at hun følte, at hun mistede bevidstheden, hvorefter han voldtog hende. Ifølge Ekstra Bladet var offeret en 45-årig amerikansk turist.

Natten til torsdag overfaldt manden ifølge sigtelsen endnu en kvinde i samme område. Det foregik på en græsplæne i Carl Th. Zahles Gade.

Her greb han bagfra fat i en 39-årig kvinde og forsøgte at lægge hende ned. Da hun strittede imod, fik hun flere slag i hovedet og i nakken, så hun faldt til jorden og fik munden fuld af jord og grus.

Manden lagde sig derefter ovenpå hende og forsøgte at voldtage hende, men hun gjorde stadig voldsom modstand, og det lykkedes hende at vriste sig fri og stikke af.

Ifølge Ekstra Bladet kom et par vidner til og holdt den 51-årige mand tilbage indtil politiet kom. Manden har angiveligt boet i sin bil og i en periode holdt til i området omkring Islands Brygge.

I grundlovsforhøret torsdag eftermiddag nægtede manden sig skyldig i de alvorlige anklager.

/ritzau/

 

Dagens Gossip