55-årig kvinde opfylder sin døende mors ønske: Får lavet større bryster

Nogle døende folks ønsker er mere specielle end andre. Det måtte Carol Stapleton fra Brentwood nær Essex i England sande, da hendes mor stod for døden.

Da Carol Stapletons mor, Joan, døde i 2012, vidste den 53-årige datter præcis, hvad moderen ønskede, at der skulle ske med 38.000 kroner af arven.

Læs ogsåAdvarsel mod "ren-ovn-trick": Jysk mor ligger i koma

Sidste sommer fik 55-årige Carol foretaget en brystforstørrende operation fra en b-skål til en e-skål - præcis som Joan havde ønsket. Og Carol selv havde da ikke noget imod moderens sidste ønske. Det skriver Metro.

- Jeg følte varme og tryghed, på trods af jeg blev opereret - jeg vidste, at min mor kiggede efter mig, forklarer Carol Stapleton, der fandt trøst i at efterleve sin døende mors ønske, til Metro.  

Læs også: Ikke for sarte sjæle: Venner fjerner kæmpe møl fra skræmt mands øre - og det er ikke det eneste dyr, de støder på

Moderen vidste, at Carol siden hun var teenager havde drømt om større bryster og en kavalergang, men pengene havde altid været små, og derfor var det ikke muligt at gøre noget ved drømmen, før end moderen besluttede at testamentere penge til formålet.

Selvom Carol er ked af, at hendes mor er død, er hun glad for sine nye fortrin, der har gjort hende lykkeligere og mere selvsikker.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Hver gang jeg kigger i spejlet, tænker jeg på min mor, sikke en smuk måde at huske hende på, siger Carol Stapleton til Metro.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip