57-årig får otte års fængsel for sextortur

En 57-årig mand får otte års fængsel for at have sexkrænket sin hustru og en tidligere kæreste. Det oplyser Retten i Svendborg, hvor dommen er faldet fredag.

Dermed koster den seksuelle vold og frihedsberøvelse den fynske mand dyrt.

Manden er dømt for blandt andet voldtægt og frihedsberøvelse af sin ekskæreste tilbage i 2000 samt voldtægt og frihedsberøvelse af sin hustru i oktober sidste år.

Dog er manden frifundet i nogle af tiltalernes underpunkter. Det står dog endnu ikke klart, hvilke det drejer sig om.

Hustruen blev ifølge anklageskriftet udsat for grov vold og trusler på livet og anmeldte sagen, da hun 11. oktober slap fri, efter at have været i mandens vold i mere end to døgn. Hun søgte mod en tankstation, hvor hun lånte en telefon.

Hustruen blev ifølge anklageskriftet bundet og fik tape for øjnene og slået til blods flere steder på kroppen. Desuden sprøjtede manden butangas i munden på hende, angiveligt for at få hende til at "slappe af", som han selv har forklaret.

Under seancen fodrede manden blandt andet hustruen med hundemad og udsatte hende for forskellige seksuelle krænkelser.

Ekskæresten var ifølge anklagen i mandens vold i seks timer i september 2000. Hun fik stød med en strømpistol, blev bundet og udsat for forskellige seksuelle krænkelser. Hun anmeldte dengang sagen til politiet, men manden blev aldrig kontaktet af ordensmagten.

Siden er politiets døgnrapport blevet destrueret på grund af den tid, der er gået.

Manden har under hele forløbet nægtet sig skyldig. Han hævder, at de to kvinder vidste, hvad de gik ind til.

/ritzau/

 

Dagens Gossip